11 huisartsen

Als huisarts stoppen of als huisarts starten

Een huisartsenpraktijk starten, beëindigen of tijdelijk laten waarnemen door een collega-huisarts. Waar moet je beginnen? In het project 11 huisartsen helpen we starters, stoppers en huisartsen die op zoek zijn naar een (langdurige) waarnemer of duopartner. Het project is een samenwerking met de Friese Huisartsen Vereniging. Ons doel? Het tekort aan huisartsen in Friesland oplossen.

Wat we doen

Voldoende huisartsenzorg in Friesland klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De huisarts is de lokale verbinder van zorg en gezondheid bijvoorbeeld in de wijk of in de regio. Wij bieden een platform dat verbindt. We koppelen starters en stoppers aan elkaar. We geven handvatten en bieden persoonlijke ondersteuning, nemen barrières weg en leggen waardevolle contacten. Zodat jij gericht verder kunt. Denk aan:
•    Tips voor huisvesting
•    Financieel advies
•    Het zoeken van een baan voor je partner
•    Het leren van de Friese taal
Ook kunnen we helpen met de inzet van transitiemanagement  om het praktische deel van de overname soepel te laten verlopen.

 
Vragen en contact

Ben jij op zoek naar een praktijk in Friesland? Of wil je juist stoppen of zoek je een waarnemer of duopartner? We helpen je graag verder. Neem contact op via 11huisartsen@doktersdiensten.nl. Eerst meer lezen over dit project? Ga naar: www.11huisartsen.frl