Teamcoaching

Van je medewerkers een team maken door coaching

Een nieuwe samenstelling binnen een team of nieuwe rollen toegewezen aan bestaande teamleden? Voor je huisartsenpraktijk wil je dat je medewerkers succesvol samenwerken, zich goed voelen binnen het team en met plezier naar de praktijk komen. Wij helpen in de vorm van Teamcoaching!

Teamcoaching is een traject gericht op, je raadt het al, het coachen van je medewerkers in het zijn van een team. Het is dan ook gericht en ingericht op jouw team. Wij begeleiden daarbij het gehele traject. De focus ligt op het ontdekken van patronen, gedragingen en onderlinge relaties, op het leren kennen van elkaar, (leren) om samen te ondernemen en op het inspireren van elkaar. Inzichten geven in elkaars rollen binnen het team hoort daar ook bij, zodat er begrip is voor elkaar en er optimale samenwerkingen worden ingezet.

Teamcoaching bij praktijkovernames

Dit coachingstraject is een goede opvolging op ons transitiemanagement traject, waarin de overname van de huisartsenpraktijk in goede banen wordt geleid en waarin de vertrekkende huisarts en de startende huisarts worden ondersteund. Een praktijkovername zorgt voor grote veranderingen binnen een team en kan van invloed zijn op medewerkers en bijvoorbeeld hun rollen en onderlinge relaties. Met teamcoaching kun je de krachten van het team behouden en zelfs sterker maken.

Contact en vragen

Ben je geïnteresseerd in het coachingstraject, heb je nog vragen, of wil je jezelf en je team aanmelden? Neem dan contact met ons op.